hits

Skjeggnissen er kåret!

10.05.2013 - 17:27 2 kommentarer
Mange herrrlige bidrag kom inn i konkurransen om å vinne en barbermaskin fra Braun, men som vår kloke venn E-type så fint sier det: There can be only one. Og selv om min pappablogg er romslig på hjerterom, så har vi nok bare plass til én skjeggnisse.

The chosen one.

Hvordan ble vinneren kåret?

For at det skulle være noen slags rettferdighet over denne konkurransen, ble jeg nødt til å kalle inn ekstern hjelp. Derfor kalte jeg inn min kjærestes søsters kjæreste og han fikk en kaffekopp for arbeidet. Bildene ble møysommelig gransket og alle skjeggnissene vurdert i tur og orden. Etter noen minutters grubling falt hammeren og dommen var klar.

Så hvem vinner Braun Series 5 550cc barbermaskin??

Årets skjeggnisse er:

bildet er innsendt av @hetta24

Denne brunstige bamsen av en mann kan glede seg til en helt ny verden innen barberingsopplevelser med sin spitter nye barbermaskin fra Braun! Pappahjerte er enig med juryven (aka Steffen) og mener absolutt at det trengs en skikkelig barbermaskin for å gå løs på dette skjegget. Vi setter Braun på jobben og håper du blir fornøyd med barbermaskinen, mister! Grattis :)

/high five

2 kommentarer

Helene Eckardt

10.05.2013 kl.18:08

Wohoooooooo...sånn som jeg gleder meg til min brunstige bamse av en skjeggnisse mister skjegget. Hurra!!!!!!!
Hilsen hetta24
helenee_@hotmail.com

Pappahjerte

12.05.2013 kl.20:02

Fryktelig trivelig at du ble gald, Helene! :D Vel fortjent var det også, så nå kan dere snart se frem til en langt mer aerodynamisk far i hus :P

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere